Komplexy Jana Božu … Klozetkráľ I.

3. júla 2010, computerman, Nezaradené

Pred pár hodinami obehlo Slovensko video, ako nejaký starší pánko s palicou sa snaží zabrániť nákladnému autu v jazde tým, že postáva na priechode pre chodcov a čosi trepe o svojich právach. Neskôr vysvitlo, že sa jedná o maďarského nacionalistu so slovenským pasom, istého Jana Bóžu, ktorého snahy o autonómiu južného Slovenska tak zaujali našich maďarských spoluobčanov, že sa pod jeho petíciu za zavedenie autonómie podpísali až trinásti !!! Číselne sa podpísalo 13 ! ľudí.

Ako sa zdá, Jano Boža sa nevzdal ani napriek tomu, že na jeho snahy kašlú aj jeho vlastní spoluobčania maďarskej národnosti. Nepomáhajú mu ani reči o postupnej asimilácii maďarskej menšiny, návrhy na zavedenie nepovinnej maďarčiny na slovenských školách, pôsobiacich v regióne južného Slovenska.

O čo vlastne ide Janovi Božovi ? Ako pri všetkom, iba o jediné – moc. Ak by naozaj tak veľmi trpel na Slovensku, už dávno by ho opustil a odišiel do Maďarska. Ale trpí iba jediným – velikášstvom a túžbou po neobmedzenej moci. Verím tomu, že ak by ste mu ponúkli kráľovskú korunu spojeného toaletného kráľovstva /STK/, prijme aj tú, lebo bude – kráľ. Jeho pokusy o autonómiu majú iba jeden cieľ – posadiť sa na vládny stolec, rozdeľovať a panovať. Mať vlastnú krajinu a poddaných. Nič viac, nič menej.

Som tolerantný človek. A každému doprajem, po čom mu dušička piští. A tak som sa rozhodol, že ak raz stretnem Jana Božu, budem ho úctivo titulovať – Jeho veličenstvo Klozetkráľ I., z božej vôle vôl, hlava pomazaná …. Prečo vôl ? Asi preto, že iba vôl sa môže postaviť na čelo neexistujúceho stáda.